Nazilli Ayna Gazetesi

AKŞENER NAZİLLİ’DE

AKŞENER NAZİLLİ’DE
1.390
07 Mart 2019 - 14:13

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aydın’da Millet İttifakı çerçevesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ortak yapacakları miting öncesi Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan ve İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ile birlikte Nazilli halkını selamladı.

Akşener, Ordu Caddesi üzerindeki halkı selamladı. Uzun Çarşı girişinde seçim otobüsünden inen Akşener halkla iç içe objektiflere poz verdi. Sorulan ” Nazilli’ye ne gibi müjdeler verceksiniz?” sorusuna, yanında bulunan Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan’ı göstererek “Müjde burada işte kanlı, canlı Kürşat Bey. Vizyon var, misyon var, adalet var, her şey burada.” diyerek ekledi. “Nazilli artık İYİ olacak, artık adaletli yönetilecek.” dedi. Ardından Akşener otobüse binerek halkı selamlayarak Aydın’a doğru yola çıktı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER