Nazilli Ayna Gazetesi

AK Partili Öz’den Başkan Özcan’a Destek Ziyareti

AK Partili Öz’den Başkan Özcan’a Destek Ziyareti
485
02 Aralık 2022 - 20:07

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 25 ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret ederek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“HEP BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”
Nazilli’ye yapılacak tüm hizmetlerde gereken desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Öz; “Başkanımıza hayırlı olsun diyoruz. Aydınımız, Nazillimiz ve partimiz için bir kazançtır. Bizler Nazillimize yapılacak her türlü hizmette başkanımızın yanındayız. İnşallah önümüzdeki süreçte Nazillimizde hep birlikte güzel hizmetler yapacağız” dedi.

“DEVLETİMİZİN GÜCÜ NAZİLLİMİZDE TECESSÜM EDECEK”
Nazilli’nin birçok sorununun birlik ve beraberlik içerisinde çözüleceğini dile getiren Başkan Özcan; “Bugün buraya teşrifleriyle bizleri çok mutlu ettiler. Nazilli ile ilgili her ne yapılabilecekse birlik ve beraberlik içerisinde, değerli büyüklerimizin katkısıyla bu işleri yapabilecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün daire müdürü arkadaşlarımızla bir araya geldik. İvedilikle yapılabilecekler, orta ve uzun vadede yapılabilecekleri inşallah Nazillimize en güzel hizmetleri en hızlı şekilde kazandıracağız. Kentimizin sorunlarını ivedilikle çözeceğiz. Bu noktada verdikleri desteklerden dolayı Nazillilinin evladı olarak çok teşekkür ediyorum. Devletimizin gücü Nazillimizde tecessüm edecek ve birçok sorunumuzu el birliğiyle çözeceğiz” sözlerini kaydetti.

“MÜJDELERE ÇOK AZ KALDI”
AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı olarak Başkan Özcan’ın yanında olduklarını söyleyen İlçe Başkanı Mustafa Abak; “Başkanımıza hem hayırlı olsun ziyareti hem de destek mesajı vermek üzere geldik. Biz AK Parti ailesi, ilçe teşkilatı olarak her kademesi ile Sayın Başkanımızın yanında ve arkasında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sizler de heyecanlısınız ve müjdeler bekliyorsunuz, biliyorum. Ancak çok az kaldı. İnşallah genel merkezle yapılan istişarelerle projelerimizi ve hizmetlerimizi açıklayacağız” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER