Nazilli Ayna Gazetesi

Ak Partili Kabadayı Gazetecileri Tehdit Etti

Ak Partili Kabadayı Gazetecileri Tehdit Etti
929
08 Haziran 2020 - 19:15
AK Partili İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Taner Sayın, görüştüğü gazetecinin beyanlarını haberleştirmesi üzerine küplere bindi. Sayın, tüm gazetecileri ağza alınmayacak sözler söyleyerek tehdit etti.

Sezona şampiyonluk iddiasıyla girip son haftalarda aldığı sonuçlar nedeniyle bu hedefinden uzaklaşan Aydın Süper Amatör Lig ekibi İsabeyli Şırlanspor’da yönetimin istifa ettiği bilgisi üzerine MANŞET Gazetesi muhabiri İsmail Gürel tarafından aranıp görüşü alınan Kulüp Başkanı Taner Sayın, beyanlarının haberleştirilmesi üzerine küplere bindi. Haberi yapan muhabiri arayan Sayın, arkasına aldığı iktidar desteğinin gücüyle ağza alınmayacak küfürler saydırmaya başladı.

“ANAM AVRADIM OLSUN YERLE BİR EDERİM HEPİNİZİ”
Sorumlu gazetecilik gereği kendisini arayan İsmail Gürel’e telefonda tehdit ve hakaretler yağdıran AK Partili İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Taner Sayın, ölçüyü kaçırarak tüm gazetecileri hedef aldı. İlçe yöneticisine yakışmayacak ton ve üslupta hakaretlerine devam eden Sayın; “Bak birader, benim adresim belli, ben İsabeyli’deyim. Bir daha benim hakkımda sen değil, bütün gazeteciler benden habersiz yazı yazdınız mı bak.. Benim Allah’tan başka kimseden korkum yok, g.tümde çöpelim de yok. Kimseye gebe de değilim tamam mı? Anam avradım olsun bak yerle bir ederim hepinizi” şeklinde ifadelerle seviyesini ortaya koydu.

“TEKME TOKAT GİRERİM”
Öfke saçan sözlerinde ısrarla mekânının İsabeyli olduğunu belirtip gözdağı veren AK Partili Taner Sayın, kendisi hakkında bir daha haber yapılması halinde ise ikaz etmeyeceği uyarısında bulunup, “Ben çok sinirli bir adamım. Bak şunu söyleyeyim, benden habersiz bir daha bir kelime, sen değil, tüm gazeteciler için geçerli bak bu dediğim. Bak yerle bir ederim. Bu kadar konuşayım. Bir daha ikaz etmeyeceğim, gelirsem tekme tokat girerim bak. Benim kimseden korkum yok. Bu kadar” diyerek tehditler savurdu.

KİM BU ‘KABADAYI’ TANER SAYIN?
Nazilli’de kimsenin pek tanımadığı Taner Sayın, uzun yıllar Fransa’da yaşadı. İsabeyli’de inşaat iskeleleri yapım işi nedeniyle yakın temasa geçtiği dönemin Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim ile iyi ilişkiler geliştirdi. Erim’in desteğiyle İsabeyli Şırlanspor Kulüp Başkanı oldu. Bir dönem Nazilli Belediyespor’da yöneticilik yaptı. Sayın’ın yıldızı özellikle Bekir Kuvvet Erim’in AK Partiden milletvekili seçilmesiyle parladı. Öyle ki Erim, yakın dostunu 31 Mart yerel seçimlerinde 14. sıradan belediye meclis üyesi listesine aldırdı ancak seçilemedi. Erim bir kez daha devreye girip Taner Sayın’ın ilçe yönetimine girmesini sağladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER