Nazilli Ayna Gazetesi

AK Gençlerden 8 Mart’a Özel Etkinlik

AK Gençlerden 8 Mart’a Özel Etkinlik
533
08 Mart 2021 - 9:16
AK Parti Nazilli Gençlik Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit Mehmet Dinek’in annesi Sezgül Dinek’i ziyaret etti. AK gençler, ayrıca Uzun Çarşı’da kadınlara kahve, karanfil ve mektup hediye etti.

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Recep Kutlu ve üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş 22 yaşındaki Mehmet Dinek’in annesi Sezgül Dinek’i ziyaret etti.

Başkan Kutlu, burada şehit annesi Dinek’e Kuran-ı Kerim, Türk bayrağı ve çiçek takdiminde bulundu.

Etkinlik kapsamında Uzun Çarşı’da çalışmalar gerçekleştiren Gençlik Kolları, kadınlara kahve, karanfil ve mektup hediye etti. Gençlik Kolları’nın, kadına şiddetin en yoğun yaşandığı bu günlerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel gösterdiği hassasiyet ve etkinlik vatandaşlardan tam not aldı.

Haber: Günay Pabuşçu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER