Nazilli Ayna Gazetesi

AK GENÇLERDEN 40 YIL HATIRLIK İKRAM

AK GENÇLERDEN 40 YIL HATIRLIK İKRAM
827
05 Aralık 2019 - 18:42
Nazilli’de Ak Parti Nazilli İlçe Gençlik Kolları 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Nazillili vatandaşlara Türk kahvesi ikram etti.

Nazilli’de Ak Parti Nazilli İlçe Gençlik Kolları’nın 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü sebebi ile Uzun Çarşı’da vatandaşlara kahve ikramında bulundu. Vatandaşların soğuk havada yoğun ilgi gösterdiği ikrama Ak Parti Nazilli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Eftal Kırlıoğlu ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Bu etkinlikle Türk Kahvesinin kültürümüzdeki önemine ve yerine değinen Eftal Kırlıoğlu “Amacımız kahvenin bizim kültürümüzde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermek. Gelen vatandaşlarımıza kahve, lokum ve sıcak bir tebessüm ikram ediyoruz. Bugün ayrıca 5 Aralık Kadın Hakları günü olmasından dolayı özellikle kadınlara karşı önceliğimiz var. Çalışmalarımız devam ediyor. Nazillimiz için elimizden gelen ne varsa AK Parti olarak her şeyi yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

(Abdülkadir GÖKÇE)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER