Nazilli Ayna Gazetesi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde “Sevgi Varsa Engel Yoktur” Dediler

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde “Sevgi Varsa Engel Yoktur” Dediler
263
03 Aralık 2022 - 15:03

Nazilli’de 03 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde çelenk koyma töreni Gerçekleştirildi.

İstasyon Meydanı’nda düzenlenen törene; Nazilli Belediye Başkanı, Kürşat Engin Özcan, bir önceki dönem Belediye Başkanı ve AK Parti Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, siyasi partilerin ilçe temsilcileri ve üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği, Nazilli Kent Konseyi Engelliler Meclisi, NAZENDER, NBED, özel eğitim ve rehabilitasyon okullarının yöneticileri ile dernek üyeleri, çok sayıda engelli ve engellilere destek veren vatandaşlar katıldı.

Nazilli Bedensel Engelliler Derneğinin Çelengini Ali Köse, Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği çelengini Tayfun Yazıcı, Nazilli Engelsiz Engelliler Derneği Çelengini de Ahmet Ünlü’nün Ata’ya sunmasının ardından, Saygı duruşunda bulunan Engelliler İstiklal Marşı’nı okudu.

Sevgi varsa engel yoktur diyerek günün anlam ve önemine ilişkin engelliler adına konuşma yapan Saniye Hışıl;  “Bazıları doğuştan, bazıları da kazalar sonucu engelli olan kişiler ile birlikte yaşarız. Onlar bizlerin bir parçasıdır. Engellilerin sorunu hepimizin sorunudur. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz, insanlığın mutluluğudur. Engelli kardeşlerimizi mutlu eden en önemli olay onlara acımak değil, çalışmalarını, üretken olmalarını sağlamaktır” dedi.

İstasyon meydanında gerçekleştirilen çelenk sunumu programının sonunda engelliler ile tek tek tokalaşarak günlerini kutlayan Başkan Özcan ile programa katılan Engelli ve aileleri bol bol fotoğraf çektirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER