Nazilli Ayna Gazetesi

11 Aylık Bebeğini Görmeye Gelen Baba Dehşet Saçtı; 1’i Ağır 4 Yaralı

11 Aylık Bebeğini Görmeye Gelen Baba Dehşet Saçtı; 1’i Ağır 4 Yaralı
2.727
05 Temmuz 2021 - 13:55
Nazilli’de boşanma aşamasındaki eşinden olan 11 aylık çocuğunu görmeye gelen baba dehşet saçtı. İki ailenin birbirine girdiği kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Olay, Yeşil Mahalle 809 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Uzaklaştırması sona eren Y.T., yanında babası S.T. ile birlikte İzmir’den Nazilli’ye boşanma aşamasında olduğu eşinden olan çocuğunu görmeye geldi. Küçük çocuğun dedesi A.K. ve dayısı S.K. 09 AAJ 798 plakalı otomobil ile parkta bekleyen babasına çocuğu göstermek için yola çıktı. Bu esnada evin önüne gelen Y.T., S.T., ve M.T. çocuğun kaçırdığını zannederek sopa ve bıçakla bir anda saldırmaya başladı.

Araç içinde savunmasız kalan dede A.K. 3 yerinden bıçaklanırken S.K. ise başına aldığı darbelerle yaralandı. Baba S.T. ile Y.S.’de vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları darbelerle yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Polis tarafları güçlükle ayırdı. Yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk belirlemelerde bıçaklanan A.K.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgedeki çalışmasının ardından polis olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

(Abdülkadir Gökçe)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER